Marius Dunca

Avem nevoie de îngeri

Mirabela a avut un accident, în urmă cu mai bine de un an, accident care i-a distrus viaţa. După mai multe operaţii dificile, ea a rămas cu o gastrostomă în corp care i-a pus în pericol viaţa.

„Mirabela este o tânără, la fel ca noi, dar pe care viaţa a supus-o la prea multe provocări. Părinţii şi apropiaţii au luptat din greu pentru a-i reda o viaţa normală Mirabelei, însă costurile interminabile ale operaţiilor şi tratamentelor le-au epuizat orice resursă. Noi, tinerii socia-democraţi, am ales să fim alături de această tânără şi să facem toate eforturile posibile, într-un timp foarte scurt, pentru ca Mirabela să aiba şansa la viaţă. Am fost impresionaţi de ambiţia, puterea şi încrederea Mirabelei că se poate, că viaţa merită trăită şi că nu trebuie să renunţăm niciodată. Speranţa, voinţa, determinarea Mirabelei sunt un exemplu şi o lecţie de viaţă pentru fiecare dintre noi. Le mulţumesc din suflet, încă o dată, şi pe această cale celor care au ales să contribuie la sprijinirea Mirabelei. Mână de la mână am reuşit să facem pentru Mirabela o minune – a devenit posibil ca ea să ajungă la operaţie în Germania, operaţie care îi era vitală şi, din câte am fost informat, operaţia a reuşit.

Îmi doresc ca demersul nostru să fie luat drept exemplu de cât mai mulţi oameni. Noi am ales să demonstrăm că umanitatea, solidaritatea şi implicarea sunt atributele noastre şi vom încerca să sprijinim cât mai multe cazuri aflate în situaţii limită.

Vă mulţumesc dragii mei colegi şi prieteni!”

Marius Dunca,

Preşedinte Organizaţia Judeţeană TSD Braşov

Lasă un răspuns

Loading
Categorii

Adaugă adresa ta de email:

Trimis de FeedBurner

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast