Marius Dunca

Jocul arestărilor – acoperirea mafiei

Șeful ANOFM a fost prins, sâmbătă, în flagrant delict de procurorii anticorupție în timp ce primea suma de 80.000 de lei de la o persoană, cu scopul de a-i menține în funcții pe unii din angajații ANOFM Brașov. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru, a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA, fiind acuzat că a cerut de la administratorul unei firme 300.000 de lei pentru emiterea unei autorizaţii de funcţionare.

Aceasta e imaginea pe care Braşovul, prin reprezentanţii săi, a avut-o în mass-media naţională în ultima săptămână. Însă, realitatea din Braşov este mult mai tragică, cetăţenii de rând se simt hăituiţi de cei aflaţi pe diverse funcţii, dacă ai nevoie de ceva nu poţi rezolva decât dacă dai şpagă. Acest lucru se întâmplă în toate localităţile portocalii. Sunt atât de avizi după bani încât au ajuns să se vândă între ei şi să acopere corupţia de la cel mai înalt nivel prin arestarea celor care nu mai sunt de folos.

Justiţia nu îşi face treaba, justiţia arestează la comandă şi se supune dorinţelor celor care au ajuns să controleze totul în această ţară şi mai ales în Braşov. Drepturile fundamentale ale românilor sunt respectate doar dacă sunt răsplătite prin şpaga aferentă fiecărei solicitări. Instituţii menite să intermedieze locuri de muncă şi să se asigure de respectarea calităţii vieţii au fost murdărite şi decredibilizate tocmai de către cei care ar trebui să le facă să funcţioneze la cel mai înalt nivel de profesionalism. S-a ajuns atât de jos încât şpaga a fost ridicată la rang de virtute, totul în jur a ajuns să aibă valoare în bani, nu mai sunt respectate regulile de moralitate şi profesionalism prin care ar trebui să funcţioneze o societate.

Tinerii, braşovenii, românii au nevoie să trăiască într-o societate corectă, corectitudine care să fie reală şi aplicabilă pentru toţi, fără niciun fel de excepţii. Dacă a început războiul cu corupţia solicităm ca acesta să se desfăşoare în mod just şi să îi includă pe toţi, de la cel mai mare până la cel mai mic, jos mafia PDL şi toţi acoliţii săi. Doar adevăraţii profesionişti mai pot salva această ţară.”

Marius Dunca,

Preşedinte TSD Braşov

Lasă un răspuns

Loading
Categorii

Adaugă adresa ta de email:

Trimis de FeedBurner

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast